Tarantula Naaktkalender

Tarantula toont ballen voor het goede doel. Aan de hand van een naaktkalender halen we geld op, dat we aan het eind van november doneren aan stichting Movember. Dit gedoneerde geld zal gebruikt worden voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker, mentale gezondheid en zelfdoding onder mannen. Pim van Doormaal, huidig voorzitter vertelt hier meer over deze bijzondere actie.

Naaktkalender bestellen!

De kalender is te bestellen via onderstaande knop. Deze knop leidt naar een formulier waarin u kunt aangeven wie u bent, hoe veel kalenders u wilt en waar de kalenders naartoe gestuurd mogen worden. Nadat wij de kalenders hebben ontvangen vanuit de drukkerij, ontvangt u zo spoedig mogelijk een betaallink via uw opgegeven e-mailadres. De kalender wordt opgestuurd zodra we uw betaling hebben bevestigd. Let op: de mail kan mogelijk in uw spam zijn beland.

Onze Tarantula Naaktkalender kost slechts €15, waarvan de gemaakte winst wordt gedoneerd aan Movember. Zo zetten wij ons in voor de gezondheid van de man!

Samen haalden we €5000 op!

Dankzij jullie haalden we een prachtig bedrag van €5000 op. Op vrijdag 10 december doneerden wij de winst die we samen hebben gemaakt bij de verkoop van onze Tarantula Naaktkalenders. Met dit geld kunnen zij een verandering brengen in het gezicht van de gezondheid van de man. Op Movember.com is te lezen wat er zal gebeuren met het geld dat zij ontvangen. Zo ook het bedrag dat zij van ons hebben ontvangen.

De kalender blijft beschikbaar, totdat deze is uitverkocht. Aan het eind van iedere maand zullen we de winst doneren, zodat we het goede doel blijven steunen. Ben je nog opzoek naar een leuk kerstcadeau? Bestel dan gerust een Tarantula Naaktkalender 😉

Kalenders zijn onderweg.

De kalenders zijn onderweg! We doen ons best om alle kalenders zo snel mogelijk te bezorgen. We hebben er voor gekozen om alle kalenders zelf in te pakken en te verzenden. Zo zitten we met het hele team samen om zo veel mogelijk kalenders in te pakken. Deze worden vervolgens naar een PostNL-punt gebracht. Aangezien we dit wekelijks doen, zou uw kalender wat later aan kunnen komen dan verwacht. We hopen dat u hier begrip voor heeft. We streven er naar om uw kalender een week na betaling te bezorgen. Mocht dit niet lukken, of heeft u vragen over de status van uw kalender? Neem dan vooral contact met ons op.

Doneer direct aan Movember

Mocht u graag een steentje bij dragen aan het goede doel, maar heeft u geen behoefte aan onze Tarantula Naaktkalender? Dan zullen wij dat accepteren. U kunt natuurlijk altijd zelf uw bijdrage doneren op Movember.com of via de onderstaande knop. Kies hierbij voor een algemene donatie, of zoek naar uw favoriete Movember team.